Poštovani pčelari,
vosak i satne osnove svakom pčelaru bi trebao biti jedan od najvećih prioriteta. Stoga smo ove godine odlučili da idemo u tom smjeru i želimo pčelarima ponuditi najbolje satne osnove na tržištu po itekako pristupačnoj cijeni.
Ljubazno vas molimo da se zainteresirani za zamjenu voska za satne osnove jave sa potrebnom količinom najkasnije do 31. siječnja 2024. godine.
Vosak se prerađuje na OPG-u Knežević metodom toplog valjanja što znači da tekući vosak ide direktno u valjke sa otiskom i time se dobiva bolji otisak saća kao da se radi ručnom presom.
Naš vosak biti će prerađen i vraćen i time se osigurava najbolja kvaliteta voska koju sigurno imate.
Svaki pčelar koji ima minimalno 40kg ili više, njegov vosak biti će prerađen samostalno i dobiti će natrag 100% svoj vosak umanjen za nečistoće, dok će ostali pčelari koji imaju manju količinu dobiti natrag satne osnove također od našeg karlovačkog voska ali od svih pčelara zajedno koji imaju manju količinu.
Vjerujemo da imate nepovjerenje jer svaki pčelar svoj vosak cijeni najviše, ali dajte priliku ove godine i uvjerite se sami. Satne osnove imali ste prilike vidjeti na godišnjoj skupštini.
Cijena prerade voska je za nas kao udrugu itekako dobra i ona iznosi 1,35€/kg.

Količine voska za preradu možete javiti mailom tajnici na tajnik@pdka.hr ili na broj mobitela 099 433 6603 (Dalibor Baričević).

Obavijest o datumu predaje voska dobiti ćete naknadno.